Zavarovalnice na enem mestu

Sora skupina
družba za zavarovalno
zastopanje d.o.o.

Loška ulica 13
SI-2000 Maribor

t: 059 079 550
f: 02 228 22 59
G: 041 644 090
e: info@sora-skupina.si

Zavarovanje koles in kolesarjev

 

 

Cena za tovrstno zavarovanje je že od 24,90€ naprej. V kolikor imate preko Zavarovalnice Maribor sklenjeno zavarovanje OPA dobite 35% popusta pri sklenitvi kasko zavarovanja za kolesa in pri sklenitvi zavarovanja odgovornosti kolesarjev.

Kako lahko zavarujete sebe in kolo:

  • zavarovanje odgovornosti,
  • kasko zavarovanje,
  • nezgodno zavarovanje oseb,
  • osebna asistenca,
  • zavarovanje pomoči na cesti za kolesa za škode, ki nastanejo kot posledica presenetljivih, kratkotrajnih in od zavarovančeve volje neodvisnih dogodkov.


Odgovornost kolesarja krije:
škode, ki jih povrzoči tretjim osebam ali stvarem tretjih oseb,
do največ 30.000€. Pri telesnih poškodbah je zavarovanec soudeležen s franšizo 200€.

Kasko zavarovanje kolesa krije:

  • Škode zaradi prometne nesreče, poškodovanje kolesa zaradi prometne nesreče z vozilom, na ali v katerem je kolo in poškodovanje zaradi živali.
  • Škode, ki so posledica vloma in ropa, požara, viharja, strele, eksplozije, padca zrakoplova, manifestacije in demonstracije.


AXA Asistenca (24 ur na dan):

Ponuja kritje v primeru prometne nesreče (ni omejitev starosti kolesa) in mehanske okvare (kolesa do 6 let starosti) na prevoznih cestah in poteh, ki so dostopne z asistenčnim vozilom.

Asistenca v Sloveniji: Popravila na mestu nesreče ali okvare do 100€, vleka do najbližje ustrezne delavnice do 100€. Stroški rezervnih delov niso kriti.

Asistenca na Hrvaškem: Popravila na mestu nesreče ali okvare do 150€, vleka do najbližje ustrezne delavnice do 150€. Kritje zajema še: stroške namestitve, vrnitev zavarovanca domov; v primeru prometne nesreče pa še prepustitev kolesa (totalka), vrnitev kolesa domov ali do ustrezne delavnice, obisk iz Slovenije v bolnišnico, varščina v primeru povzročitve prometne nesreče ali vrnitev posmrtnih ostankov. Niso kriti stroški rezervnih delov.

 

Zahtevajte BREZPLAČNO ponudbo danes! Dobili jo boste.


Pišite nam ali nas pokličite na 059 079 550 ali 041 644 090 (Sandra)

 

 


Kako se odločate pri zavarovanju svojega avtomobila?